YEEEEEES!

omfg! jag klara de! det där med att ladda upp bilderna komr några här nere! :D

♥♥♥

okej, orkar innge mer! de va ju fett jobbit! ;p
hahaha aja kommer nog göra en header nu!
puss ♥

hehe..

va på Hollister idag igen o köpte en väska!

f1 dålig bild, vet! o hyrde en film! är trött.. -.-
kmr kanske köra på typ "dagens bild", typ från weheartit eller nått! så det blir mer inlägg, tills jag fattar hur jag ska lägga upp bilderna från min systemis! :()

ellen!

idag va jag med ellen ( http://www.ellenofsweden.devote.se/ ) vi va en liten stund i täby c där jag köpte en jättesöt blus (bild kommer), sen åkte vi hem till mig och badade fast det va för kallt så vi gick upp typ direkt :s. efter det målade vi naglarna och det blev SÅÅÅ snyggt ;) aja nu ska jag ut och träna med pappa ;)
btw kommer inte blgga på typ 2 veckor för nu på måndag ska jag hyra häst med min kusin och sen ska jag åka till turkiet1 <3<3<3<3
puss<3<3/Ida

so I called my friend Jhonny, - Jhonny la genta esta muy loca WTF

vakna precis och kände att jag behövde blogga! ;s ska försöka blogga lite varje dag! men iaf, sa jag att jag var med Mikaela på Hollister!? det var iaf 7kt kul! jag är kär i deras kläder! ♥ ni kan läsa mer om hur det var här! sen kom iaf Sofia hit o ! vi tränade typ i en timme ;p,här hemma!fast vi gick typ o la oss sen!..o så gick vi på gym nästa dag! (stolt) haha nä men ni vet det där tränings schemat! ska försöka satsa sista veckan! ;)) Juste, jag köpte ett par jeans på hollister, och en parfym! fast den var en komfirmations (stavning,wtf) present! :C o de va skit snygga väskor för ett jätte bra pris ( värsta reklamen ju! ;) )!


det var dom tror jag!

puss ♥/ Emilia

hemma :D

ni ser rubriken ;) fast jag e bara hemma i en dag (alltså imorrn) för sen ska jag hyra häst i en vecka med min kusin Lina <33. efter det så drar jag och bästa EMILIA R till turkiet!!!!!!!!!!!! :o love you!
pussss<33333

egO.O


så, ska fixa mig nu!

Zzz..

hatar att vakna o inte kunna somna om! -.- Vill ha nya kläder btw! Gjorde om designen lite igår! Men kan ju typ inget! Roligt inlägg, vet!

hemma.

nu har jag kommit hem från fjärdlång! har varit där i tre dar typ! tog några bilder med kameran me sen ladda den ur! -.- (måste vara nått fel! ;) ) ska nog göra nått med Sofia imorrn! ;D om jag inte har så ont i huvet som jag har nu ( har solsting tror ja! )

hahah gammal bild på Leo, mig, Klara o Dina! ;) <3
puss/ Emilia

.

Hej! Har ju inte bloggat på jätte länge nu! :s men känns inte riktigt som nån bryr sig! ;/ tror inte jag kommer blogga så mycke nu kommer vara borta nästan hela sommarlovet med bara några dagar hemma! Men imorrn ska jag iaf försöka blogga lite och lägha upp några bilder! ;)) <3

<333

hej hej! just nu bakar jag cheesecake :DDDD hoppas det blir gott haha, idag har jag börjat packa till stadium sportscamp! ;D åker dit på söndag med bästa Karin, Hanna och Philippa! ska bli sjukt kul ;) puss<333 /Ida

RSS 2.0